Termeni și condiții

Vă rugăm sa citiți cu atenție condițiile noastre comerciale înainte de a plasa o comandă. Folosirea website-ului nostru www.flamour.ro și plasarea unei comenzi online reprezintă acceptul dumneavoastră cu privire la condițiile prezentate mai jos.

www.flamour.ro este reprezentată pe teritoriul României de firma FLAMOUR ENTIO SRL-D, cu sediul în Șimleu Silvaniei, nr. înregistrare Reg. Com. J31/11/2017, CUI: 36905060.

Înainte de a comanda, dacă aveți orice nelămurire ne puteți contacta telefonic 0742 952 024 sau prin e-mail la info@flamour.ro.  

Valoarea maximă a daunelor ce pot fi plătite oricărui client în cazul nelivrării sau a livrării necorespunzatoare a unui produs comandat este valoarea sumei încasate de la acest client.

Prezentul contract este supus legii române. Litigiile născute din interpretarea și executarea acestui contract se vor soluționa pe cale amiabilă, iar în cazul în care nu se ajunge la un acord pe această cale se va apela la instanțele judecătorești competente.

Compania își rezervă dreptul de a refuza colaborarea cu clienții care manifestă comportament și limbaj neadecvat (agresiv, licențios etc.) sau care au în istoricul comenzilor, livrări refuzate.

Echipa noastră face toate eforturile în a vă prezenta fidel culorile produselor noastre de pe website. Totuși nuanța culorii produsului pe care îl vizionați are mare legătură cu specificațiile tehnice ale monitorului pe care este afișat. De aceea, nuanța produsului poate să difere în limite minime de nuanța afișată pe site, inconvenient care nu poate fi imputat firmei noastre.
Firma noastră își rezervă dreptul de a refuza orice comandă care conține date eronate de identificare a cumpărătorului sau de livrare.

Menționăm că unele articole sunt de firmă (din colecții trecute), prin urmare, etichetele originale sunt tăiate și înlocuite cu etichetele magazinului nostru.

Compania menționează că în cazul în care, din greșeală, prețul unui produs este listat și anunțat ca fiind zero, site-ul www.flamour.ro nu este obligat să ofere acel produs spre vânzare la acest preț, considerându-se a fi o eroare tehnică.

Clientul va fi informat dacă un produs este sau nu în stoc, dacă se poate aduce la comandă, precum și cât timp este necesar pentru acest lucru. Informarea va fi pe e-mail sau telefonic.

În cazul în care observați o încălcare a drepturilor consumatorului de către Companie vă rugăm să ne semnalați acest lucru la adresa info@flamour.ro.

FRAUDĂ

Orice încercare de a accesa datele  clienților, de a modifica conținutul site-ului www.flamour.ro sau de a afecta performanțele serverului pe care rulează site-ul www.flamour.ro, va fi considerată tentativă de fraudă și va fi pedepsită penal conform legislației române în vigoare de către autoritățile competente.