Returnare Produse

,,Consumatorul, persoană fizică, are dreptul de a denunța unilateral contractul la distanță, în termen de 15 zile lucrătoare, fără penalități și fără invocarea vreunui motiv. Singurele costuri care pot cădea în sarcina consumatorului sunt cheltuielile directe de returnare a produselor”. (conf. O.G. 130/2000 art. 2 lit. e.)

Dacă sunteți nemulțumit(ă) de produsul primit, FLAMOUR BOUTIQUE vă permite să îl returnați in termen de 15 zile lucrătoare de la data primirii produsului, cu respectarea condițiilor de retur. 

Produsul returnat trebuie să fie în aceeași stare în care a fost livrat, să nu fie folosit, să nu prezinte urme de purtare, lovire sau murdărie și să conțină toate accesoriile aferente produsului. În cazul returnării produsului, clientul poate alege returnarea banilor sau comandarea altui produs, cu achitarea sau restituirea diferenței în cazul în care prețul produselor diferă. În cazul în care nu sunt respectate condițiile de retur, nu vom accepta înlocuirea/schimbarea produsului cu un alt produs și nici restituirea banilor. 

Costurile de transport aferente trimiterii returului (schimbului) de către dvs. la noi este suportat de către dvs. 

După ce ați solicitat returul, vă rugăm să împachetați corespunzător produsul/produsele, iar noi vom trimite un curier la adresa dvs. pentru a ridica pachetul. Rambursarea sumelor se va face în cel mult 14 zile, după verificarea stării produselor returnate, prin transfer bancar în contul IBAN specificat de dvs. și se va reține contravaloarea transportului pentru retur (-20 RON din valoarea produsului/produselor).

 

NU SE SCHIMBĂ ȘI NU SE RETURNEAZĂ BANII: 

 1. pentru produsele care prezintă semne de utilizare (urme, miros)
2. pentru produsele cumpărate la reducere (în perioada reducerilor/ofertelor promoționale)
3. pentru lenjerie intimă și costume de baie (din motive de igienă)
4.pentru produsele cumpărate cu VOUCHER/GIFTCARD
5. dacă termenul de returnare (15 zile de la primirea coletului) a fost depășit 

 

FLAMOUR BOUTIQUE dorește să fiți mulțumit/ă de comanda plasată online. Pentru indicații privind returnarea produselor, vă rugăm să contactați echipa serviciu clienți la numărul de telefon 0742 952 024, în intervalul orar 09.00-17.00 de luni până vineri sau prin email la adresa info@flamour.ro. 

 

FORMULAR DE RETUR

 

Acest formular trebuie să fie completat în întregime și vă vom răspunde prin e-mail sau telefon în termen de 3 zile lucrătoare cu instrucțiunile de returnare. 

 

INFORMAȚII DESPRE COMANDĂ

1 + 13 =

© 2019 Flamour Boutique

Designed by Georgia Ligia