POLITICA DE RETUR

 

,,Consumatorul, persoană fizică, are dreptul de a denunța unilateral contractul la distanță, în termen de 14 zile lucrătoare, fără penalități și fără invocarea vreunui motiv. Singurele costuri care pot cădea în sarcina consumatorului sunt cheltuielile directe de returnare a produselor”. (conf. O.G. 130/2000 art. 2 lit. e.)

Ne dorim să fiți mulțumit/ă de comanda plasată online. Pentru indicații privind returnarea produselor, vă rugăm să ne contactați la numărul de telefon 0742952024, în intervalul orar 09.00-17.00 de luni până vineri sau prin email la adresa info@flamour.ro.

Dacă sunteți nemulțumit(ă) de produsul primit, puteți să îl returnați in termen de 14 zile lucrătoare de la data primirii, cu respectarea condițiilor de retur. 

Produsul returnat trebuie să fie în aceeași stare în care a fost livrat, să nu fie folosit, să nu prezinte urme de purtare, lovire sau murdărie și să conțină toate accesoriile aferente produsului. În cazul returnării produsului, puteți alege returnarea banilor sau înlocuirea cu un alt produs, cu achitarea sau restituirea diferenței în cazul în care prețul produselor diferă.  

Costurile de transport aferente trimiterii returului (schimbului) de către dvs. la noi este suportat de către dvs. 

NU SE SCHIMBĂ ȘI NU SE RETURNEAZĂ BANII:  

1. pentru produsele care prezintă semne de utilizare (urme, miros)

2. pentru produsele cumpărate la lichidare de stoc

3. pentru lenjerie intimă și costume de baie (din motive de igienă)

4. pentru produsele cumpărate cu VOUCHER/GIFTCARD

5. dacă termenul de returnare (14 zile de la primirea coletului) a fost depășit