Situat în inima unui oraș medieval, un boutique modern, dar stilat, clasic doar până la limita eleganței, în nuanțe pudrate de roz.

Povestea începe odată cu dorința noastră de a crea ceva mai mult decât o experiență banală de cumpărături. Ne-am dorit ceva în plus, farmec, o poveste, o experiență unică pentru clientele noastre, un mijloc prin care ele își vor aminti mereu de noi. Astfel a luat naștere Flamour Boutique. Acesta nu este doar un magazin. Ne-am propus și am reușit să fim un concept unic ce îmbină un magazin, un website, o comunitate și un brand.

Suntem peste tot online și livrăm până în cele mai îndepărtate colțuri ale țării. Toate piesele noastre sunt atent selecționate, astfel, cantitățile articolelor sunt limitate, pentru a ne asigura clienții de prospețimea stilurilor și de calitatea produselor. Te vei îndrăgosti pur și simplu de întreaga experiență de cumpărături!

Numele boutique-ului nu este ales la întâmplare, simbolismul fiind parte integrală din conceptul nostru.

Pasărea Flamingo roz simbolizează frumusețe și echilibru, feminitate, eleganță și încredere în sine. De aici vine prima parte a numelui brandului nostru și de asemenea, culoarea roz pudrat ce oferă boutique-ului alura fină și eleganța pentru care ne adoră toate clientele ce ne trec pragul.

Glamour-ul este calitatea de a fi deosebită, distinsă, fermecătoare și face ca o persoană, un loc sau o situație să pară foarte interesantă, atractivă, la modă, strălucitoare fără a fi vulgară. De aici vine a doua parte a numelui brandului, ”-mour”.

Boutique-ul (din limba franceză) este un magazin mic, cu mărfuri de serie mică dar elegante și de înaltă calitate.

Împreună, cele trei idei dau nu doar numele brandului nostru, ”Flamour Boutique”, ci reprezintă și stâlpii de bază pe care s-a clădit acest concept. Pentru noi fiecare clientă în parte este unică, deosebită și merită o experiență de vis alături de produse excepționale care îi vor crește calitatea vieții, îi vor da încredere în sine, o vor face să se simtă cu adevărat femeie.