Confidențialitate

Politica de Confidentialitate cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal

Considerăm asigurarea dreptului la protecția datelor cu caracter personal ca un angajament fundamental, prin urmare vom dedica toate resursele și eforturile necesare pentru a prelucra datele dumneavoastră în deplină concordanță cu Regulamentul (UE) 2016/679 („Regulamentul general privind protectia datelor” sau „GDPR”), precum și cu orice altă legislație aplicabilă pe teritoriul României. Deoarece unul dintre principiile esențiale ale acestui cadru legal îl reprezintă transparența, dorim să vă informăm despre modul în care colectăm, utilizăm, transferăm și protejăm datele dvs. cu caracter personal atunci când interacționati cu noi în legătură cu produsele și serviciile noastre, inclusiv prin site-ul nostru web sau prin paginile noastre sociale (Facebook, Instagram).

Firma noastră, ca urmare a desfășurării prezentei activități de vânzare, prelucrează date cu caracter personal prin culegerea de la clienții săi a datelor personale necesare executării contractului încheiat între părți și se obligă să respecte dispozițiile  pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date.

De asemenea, pentru executarea contractului încheiat între părți, firma va transmite datele cu caracter personal culese de la clienți către societatea de curierat care va livra produsele.

Adresele vizitatorilor acestui site sunt utilizate de către firma noastră pentru o bună administrare a site-ului și pentru statistici de uz intern care permit o mai bună deservire a clienților.

Ce categorii de date cu caracter personal prelucrăm

In general, colectăm datele dvs. cu caracter personal direct de la dumneavoastră, astfel încat aveți controlul asupra tipului de informație pe care ne-o oferiți. De exemplu, când plasați o comandă, ne furnizați informații precum: produsul dorit, numele și prenumele, adresa de livrare, detalii de facturare, metoda de plată, metoda de livrare, număr de telefon, cont bancar (în cazul unui retur, pentru rambursarea contravalorii).

Care sunt scopurile și temeiurile prelucrării

Vom utiliza datele dvs cu caracter personal în următoarele scopuri:

•    Prelucrarea comenzilor, inclusiv preluarea, validarea, expedierea și facturarea acestora;

•    Returnarea produselor conform prevederilor legale;

•    Rambursarea contravalorii  produselor conform prevederilor legale;

•    Asigurarea serviciilor de suport, inclusiv oferirea de răspunsuri la întrebările dvs. cu privire la comenzile dvs. sau la bunurile si serviciile noastre;

Ne dorim în permanență să vă oferim cea mai bună experiență de cumpărare online. Pentru aceasta, putem colecta și utiliza anumite informații în legătură cu comportamentul dvs de Cumpărător, vă putem invita să completați chestionare de satisfacție subsecvent finalizării unei comenzi sau putem desfășura, direct sau cu ajutorul unor parteneri, studii și cercetări de piață.

Ne întemeiem aceste activități pe interesul nostru legitim de a desfășura activități comerciale, având întotdeauna grijă ca drepturile și libertățile dvs fundamentale să nu fie afectate.

Ne angajăm să asigurăm securitatea datelor cu caracter personal prin implementarea unor măsuri tehnice și organizatorice adecvate, conform standardelor industriei.

Firma noastră își rezervă dreptul de a modifica și actualiza în orice moment conținutul acestui website, precum și Politica de confidențialitate și Termenii și condițiile, fără nici un fel de notificare prealabilă.

Plângeri    

Aveți dreptul să depuneți o plângere la autoritatea de supraveghere cu privire la prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal. În România, datele de contact ale autorității de supraveghere pentru protecția datelor sunt următoarele:

Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal

B-dul G-ral. Gheorghe Magheru nr. 28-30, Sector 1, cod poștal 010336, București, România

Telefon: +40.318.059.211 sau +40.318.059.212;

E-mail: anspdcp@dataprotection.ro

Fără a vă afecta dreptul dvs de a contacta în orice moment autoritatea de supraveghere, vă rugăm să ne contactați în prealabil, și vă promitem că vom depune toate eforturile necesare pentru a rezolva orice problemă pe cale amiabilă.    

Reamintim faptul că ne puteți contacta în orice moment la adresa de e-mail info@flamour.ro sau la telefon 0742 952 024.

© 2019 Flamour Boutique

Designed by Georgia Ligia